Stále přidáváme zboží do e-shopu. Pokud něco nenajdete. Kontaktujte nás pro individuální nabídku.

6000 C2 ZVL Jednořadé kuličkové ložisko

Kód: 110020001
Neohodnoceno
Značka: ZVL
19,68 Kč / ks 23,81 Kč včetně DPH
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Jednořadé kuličkové ložisko bez zakrytí s ocelovou klecí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuličková ložiska jsou velmi univerzální. Jsou vhodná pro vysoké a velmi vysoké otáčky, mohou přenášet radiální i axiální zatížení v obou směrech a vyžadují jen minimální údržbu.

Jednořadá kuličková ložiska jsou nejrozšířenějším druhem ložisek. Označení ložisek: odkrytá (bez označení), 2Z (ZZ) krytá plechem (bezkontaktní těsnění), 2RS (EE,LLU,DDU) krytá plastem (kontaktní těsnění), N drážka na vnějším kroužku, NR drážka na vnějším kroužku s pojistným kroužkem. Ložiska se zvýšenou radiální vůlí se značí C3 nebo C4, nerezová mají označení W nebo S, K kuželová díra vnitřního kroužku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednořadá
vnitřní průměr (mm): 10
vnější průměr (mm): 26
šířka (mm): 8
krytování: bez zakrytí
radiální vůle: C2
materiál klece: ocel
vnitřní otvor: válcový
přesnost: normální

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Hlavním posláním společnosti ZVL SLOVAKIA, a.s. je poskytovat spolehlivé a efektivní řešení a výrobky vysoké kvality zákazníkům z oblasti ložiskového průmyslu. O kvalitě a spokojenosti zákazníků svědčí skutečnost, že více než 86% produkce je exportováno do celého světa. S 50ti letými zkušenostmi v oboru se řadíme k významným hráčům ve výrobě ložisek a komponentů pro nejrůznější průmyslové aplikace a pomáháme dosahovat vysokou kvalitu výstupů na úrovni světového standardu. Jsme stabilním partnerem pro významné OEM výrobce strojů a zařízení a prostřednictvím vybudované silné distribuční sítě obsluhujeme zákazníky v různých průmyslových odvětvích. Našim zákazníkům nabízíme komplexní sortiment ložisek tradiční evropské značky ZVL. Ochranná známka ZVL je registrovaná ve více než 90ti krajinách světa a neustále ji globálně posilujeme zejména rozšiřováním nabídky výrobkového portfolia.